Neem gerust contact met ons op!

Heb je vragen, wil je graag nog meer informatie of juist een afspraak maken? We staan voor je klaar!

Clubhuis ’t Slot:
Delftweg 120, 3043NB Rotterdam
Telefoon: 010-4158368
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (voor al uw prangende vragen kunt u ons bereiken op dit mail adres)

Let op: Het clubhuis is een bezoekadres en geen postadres. Poststukken kunnen worden afgegeven tijdens de opkomsten of digitaal worden aangeleverd.

Groepsvoorzitter Scouting Starrenburg:
Edwin van Putten,

Wil je liever direct in contact staat met de leiding van de speltakken? Gebruik dan onderstaande mail adressen!

Bevers:
Renee Martveldt,