ScoutsPlus zijn alle leden die ouder zijn dan 21 jaar en die geen vaste functie hebben binnen onze groep, maar die wel lid zijn van Scouting Starrenburg.

PlusScouts-logo-transparent

Vind je het leuk om te ondersteunen bij activiteiten of evenementen die Scouting Starrenburg organiseerd? Heb je geen zin in wekelijkse verplichtigingen, maar alleen als jij er zin in hebt? Wil je uitgenodigd worden voor de activiteiten van Scouting Starrenburg en op deze manier betrokken zijn bij onze groep? Dan is de ScoutsPlus helemaal geschikt voor jou!.

Klus bijvoorbeeld mee tijdens een klusdag of ondersteun in het kookteam bij een van onze activiteiten. Liever een activiteit ondernemen met een groepje mensen van je eigen leeftijd? Het is allemaal mogelijk. Neem het initiatief en organiseer een activiteit zoals jij het voor je ziet. Klinkt het interessant? Kom eens langs en bekijk de vele mogelijkheden of neem met ons contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Want ook op latere leeftijd daagt Scouting je uit en kan je vrienden maken voor het leven!