Scouting Starrenburg biedt een actieve vrijetijdsbesteding aan voor een minimale contributie. Hierdoor is Scouting echt toegankelijk voor iedereen. Juist daarom zijn wij ontzettend blij dat we altijd kunnen rekenen op onze relaties waar wij warme banden mee onderhouden. Zo kunnen wij de kosten drukken en de het Scouting spel blijven aanbieden.

Xtra Materieel:

Hét Rotterdamse verhuurbedrijf als het neer komt op groot materieel! Ben je op zoek naar een hoogwerker, steiger, rijplaten, kranen, dakrand beveiliging of wat je ook maar kan bedenken? Xtra heeft het! Lastige klus te doen? Xtra kan het! Zij steken graag de handen uit de mouwen en staan 24/7 voor je klaar. Het is dan ook niet voor niets, Hét Rotterdamse verhuurbedrijf. 

Xtra Materieel zijn onze fijne buren gelegen op Delftweg 114D. Met enige regelmaat kunnen wij rekenen op deze toppers. Of het nou gaat om een kabelgootje, een stel rijplaten, een takken versnipperaar of zelfs een hoogwerker of een aanhanger voor onze zomerkampen.. Xtra Materieel staat altijd voor ons klaar!

Theater in de Lugt:

In de oude dorpskern van Overschie vind je Theater in de Lugt. Een bijzondere plek waar veel van onze leden hebben geschitterd (of nog gaan schitteren..) tijdens hun groep 8 musical. Als je uit bent op een gezellige avond dan ben je op De Lugt 17 aan het goede adres! 

Scouting Starrenburg heeft meermaals dankbaar gebruik mogen maken van de faciliteiten van In de Lugt. Zo hielden wij onze eindejaar livestream vanuit het theater en konden wij terecht voor brainstormsessies en ouderbijeenkomsten in tijden dat afstand houden de norm was. En dat terwijl het juist dan ook zwaar is voor het theater. Fijn dat we ondanks restricties kunnen rekenen op organisaties als dit! 

Bakkerij van den Berg:

Met een steengoede bakker in Overschie zijn wij natuurlijk altijd blij, maar van Bakkerij van den Berg worden wij keer op keer uitmuntend! Een gebakje voor onze vrijwilligers of een enorme taart tijdens onze jubileum viering. Bakkerij van den Berg maakt het met liefde!

Bloemsierkunst Voorhorst Overschie:

Als we het over bloemen hebben, hebben we het over Voorhorst Overschie! Al geruime tijd kunnen wij rekenen op de bloemsierkunst van deze toppers op de Overschiese Dorpstraat 27. Of het nou gaat om een bos bloemen als we een vrijwilliger in het zonnetje zetten of over een bloemstuk die we elk jaar tijdens de herdenking op 4 mei neerleggen, op Voorhorst kunnen we rekenen! 

Onderhoudsbedrijf Lansbergen:

Als we het over 'Handen uit de mouwen' steken hebben, dan hebben we het ook over Onderhoudsbedrijf Lansbergen uit Overschie. Of het nou gaat om een huis verbouwing of het leeghalen van een kerk, niks is te gek. Toen wij er even niet uitkwamen konden we eveneens rekenen op steun van deze ondernemer!

Gebiedscommissie Overschie:

Het besturend orgaan van Overschie. Wanneer wij er even niet uit komen op welk gebeid dan ook, dan kunnen we altijd terecht bij de Gebiedscommissie van Overschie